Google Revies toevoegen

DWQA QuestionsCategory: IntegrationsGoogle Revies toevoegen
Kaat Goegebuer asked 2 years ago

Beste, ik kreeg als antwoord dat het toevoegen van de Google Reviews vereist dat we de de Bedrijfslocatie aangeven in Google. Maar dat kunnen we niet doen omdat we geen fysieke winkel of showroom hebben.

Google Business meldt het volgende:

“Belangrijk: Als u geen klanten bedient op uw bedrijfsadres, geeft u op het tabblad Informatie in Google Mijn Bedrijf geen adres op. Laat het veld Bedrijfslocatie leeg.

Als u geen klanten bedient op uw bedrijfsadres, geeft u op het tabblad Informatie in Google Mijn Bedrijf geen adres op. Laat het veld Bedrijfslocatie leeg.”

Daarom hebben wij dus ook geen locatie staan.

Maar wel +200 reviews!

Hoe kunnen we die dan toch koppelen?

ismail Staff replied 2 years ago

Beste Kaat,

Bedankt voor jouw reactie. Ik kan mij voorstellen dat je op basis van deze richtlijnen geen adres hebt opgenomen in jouw Google Business profiel.

Voor onze koppeling is echter nog wel een match nodig tussen de adresgegevens welke in ons dashboard zijn opgenomen en de adresgegevens van het Google Profiel.

Wij proberen dit handmatig te doen zodat Google alsnog als externe bron kan worden toegevoegd. De Google Places API werkt helaas op basis van adresgegevens, waardoor het alsnog kan worden geweigerd. Mocht dit werken, zie je de Google reviews binnen enkele dagen tussen de externe bronnen.

Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wens je een mooie dag toe.