413 Request Entity Too Large

DWQA QuestionsCategory: Bug report413 Request Entity Too Large
Jan asked 7 months ago

Hallo, Ik zit met een probleem. Als ik mijn "Hart voor de zaak" wil publiceren, het lukt niet en het bericht "413 Request Entity Too Large" verschijnt. Alvast bedankt voor jullie hulp.

1 Answers
Christian Burlacu Staff answered 7 months ago

Hello Jan,

This error message usually occurs when the size of the file being uploaded exceeds the maximum allowed size by the server. In your case, it seems that the size of your picture is too large for the ‘Heart of the Cause’ badge to be published.

To resolve this issue, you can try resizing the picture and reducing its file size. You can use image editing software or online tools to resize the image to below 2100x2100px.

I hope this helps. If you have any further questions or concerns, please don’t hesitate to ask.

Kind regards,

Chris from Trust Profile

—-Automated Translation—-

Hallo Jan,

Deze foutmelding verschijnt meestal wanneer de grootte van het bestand dat wordt geüpload groter is dan de maximaal toegestane grootte door de server. In jouw geval lijkt het erop dat het formaat van je foto te groot is om de ‘Heart of the Cause’-badge te publiceren.

Om dit probleem op te lossen, kunt u proberen het formaat van de afbeelding te wijzigen en de bestandsgrootte te verkleinen. U kunt beeldbewerkingssoftware of online tools gebruiken om het formaat van de afbeelding aan te passen tot minder dan 2100x2100px.

Ik hoop dat dit helpt. Als u nog vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om ze te stellen.

Met vriendelijke groeten,

Chris van TrustProfile